Arvojamme ovat yksittäisten ihmisten tekemien pienien tekojen suuruuden esille tuominen sekä yhteisen hyvän edesauttaminen pienillä, mutta merkittävillä teoilla.

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity hyväntekeväisyysyhdistys. Yhdistyksen päämääränä on kerätä varoja, ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi niin että pääkohteena ovat vielä itseään etsivät nuoret, sekä iäkkäämmät vanhukset. Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten ja nuorten hyväksi lähialueella, ja pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin. Teemme myös mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Jokainen toiminnassa mukana oleva on vapaaehtoinen ja kaikki saadut varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen.

Karma Ry:n toiminnan keskuksena toimii tällä hetkellä Tuusula & Kerava

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

 

Niko Hill

Puheenjohtaja

Niko on toiminut vuosien saatossa useissa yhdistyksissä muun muassa tapahtumanjärjestäjänä, promoottorina ja varapuheenjohtajana. Vuonna 2016 koitti aika perustaa oma yhdistys, joka edistää omien tavoitteiden ja visioiden toteuttamista sataprosenttisesti.


"Uskon että hyviä asioita tapahtuu niille jotka niitä myös muille tekevät, tästä tulee myös yhdistyksen nimi Karma Ry"


 
Joni Mykkänen

Varapuheenjohtaja

Joni on yhdistyksen perustajajäsen. Joni on ollut aikaisemmin mukana mm. Keravan Kuutio-työryhmässä auttamassa tapahtumien järjestämisessä. Kuultuaan Nikolta Karma Ry:stä Joni päätti välittömästi liittyä mukaan tekemään yhteistä hyvää.


"Nikolla on paljon hyviä ideoita, joten on ilo olla mukana ja tuoda myös omia ajatuksia toteutettavaksi"

 

Heidi Voutilainen

Hallituksen jäsen

Heidi liittyi tiimiin heti alussa kuultuaan yhdistyksen perustamisesta. Auttavaa kättään Heidi on tarjonnut esimerkiksi yksinäisille vanhuksille järjestetyllä joululounaalla sekä yhdistyksen alkutaipaleella.

" Halusin olla mukana tekemässä jotain tärkeää ja merkityksellistä, sekä toimia osana Karma Ry:tä ja sen edustamaa ajatusmaailmaa"

Rina Huhtala

Jäsen

Rina liittyi tiimiin noin vuosi sen jälkeen kun yhdistys oli perustettu. Ennen liittymistään hän ehti olla mukana useissa tapahtumissa erittäin aktiivisesti.

Toisten huomioonottaminen ja yhdessä toimiminen on arvokas osa elämää, siksi halusin lähteä mukaan Karman toimintaan. Jos voin olla avuksi ja tehdä jotakin hyödyllistä, haluan olla siinä mukana. 


Carita Onkamo

Jäsen

Carita liittyi mukaan ollessaan ensin talkoovoimana tapahtumissa ja huomatessaan että yhdistys on asialla jolla itselle on merkitystä.

Vilpitöntä halua olla mukana auttamassa, järjestämässä ja toteuttamassa asioita, joita Karma Ry ja minä pidämme tärkeinä.